Venduehuis: Medewerker Marketing


Als oudste veilinghuis van Nederland organiseert het Venduehuis jaarlijks zo’n 40 kunst- en antiekveilingen. Dit varieert van generieke online veilingen (Next Door) tot specialistische (hamer)veilingen, van Oude tot Contemporaine Schilderkunst, Zilver en Juwelen, Toegepast Kunst tot Aziatica. Bij het Venduehuis werken we met 30 medewerkers, waaronder 12 eigen experts, naast een aantal externe medewerkers, van bijzondere experts tot logistieke dienstverleners.

Het Venduehuis valt nog steeds onder het Haagse notariaat en ziet voor zichzelf een duidelijke functie als gecontroleerde marktplaats, waar objecten van waarde op transparante wijze worden geveild. Wij zijn hierin een toonaangevend veilinghuis voor Nederland en daarbuiten, met een zeer gewaardeerde klantenkring, van particulieren, professionals, musea en andere culturele instellingen.

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste Medewerker Marketing, liefst met een goed netwerk binnen de kunst- en antiekwereld. We bieden je een uitdagende functie, bij een van de mooiste veilinghuizen van Nederland.

Medewerker Marketing

32 tot 40 uur per week

Wat verwachten wij van jou
Je bent actief onderdeel van het marketingteam dat momenteel uit 3 medewerkers bestaat. Met elkaar, maar zeker ook zelfstandig, worden de verschillende marketing taken verricht.

De marketingafdeling is verantwoordelijk voor alle publiciteit, van advertenties in de bladen tot nieuwsbrieven, van PR tot de socials (LinkedIn, Insta, Facebook, TikTok, etc.).

Ook is de marketingafdeling verantwoordelijk voor het maken van de (online) catalogi, de kavellijsten en het ontwerpen en produceren van eigen communicatiematerialen.

Daarnaast organiseert de marketingafdeling de taxatiedagen, de preview van de kijkdagen- en kijkdagen en assisteert bij evenementen.

We verwachten dus van jou goede organisatorische skills, ook richting externe partijen, uitstekende communicatieve vaardigheden, in woord, geschrift en vormgeving en een stuk creativiteit en enthousiasme in alles wat je doet.

Wat wij bieden
Uiteraard bieden we een bijzondere en uitdagende werkomgeving. Om elkaar beter te leren kennen, bieden we je eerst een tijdelijk contract, uiteraard met de intentie het dienstverband daarna om te zetten in een vaste aanstelling. De functie betreft 32 of 40 uur per week, waarvan het grootste deel van de werktijd op het Venduehuis wordt doorgebracht.

De functie wordt gewaardeerd conform de binnen de branche geldende honorering, met een indicatief all-in jaarsalaris van € 35.000 – 45.000 op basis van 40 uur, met goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij interesse
Heb je interesse om ons team te komen versterken met jouw kennis, netwerk, inzet en collegialiteit, dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Stuur je brief met motivatie en CV uiterlijk 1 mei 2024 naar hr@venduehuis.com.

Voor aanvullende informatie over deze functie kan je contact opnemen met ditzelfde mailadres.

To give you the best possible experience on our website, we and third parties use techniques such as cookies.