Het Venduehuis beschikt over een aantal unieke zalen die gebruikt worden voor business meetings, borrels, feestelijke presentaties, symposia of ontvangsten ‘op maat’.
De Nobelzaal is een monumentale veilingzaal met standaard 100 zitplaatsen. Deze zaal beschikt over een podiumtafel en geluids- en projectieapparatuur. De Nobelzaal is zeer geschikt voor voordrachten, brainstorm sessies of symposia.

Een exclusief diner te midden van kunst en antiek hoort ook tot de mogelijkheden. Daarvoor lenen zich bij uitstek de toonzalen op de begane grond die meestal gevuld zijn met schilderijen, porselein, meubelen, sculpturen, glaswerk en andere begerenswaardige kunstobjecten.

Wilt u uw relaties verrassen met een bijzonder evenement, kies dan voor een ontvangst op maat. Wij verzorgen desgewenst de volledige ontvangst voor u. Experts van het Venduehuis vertellen u in situ over de geschiedenis van het veilinghuis, over bijzondere veilingstukken en over trends. Ook verzorgen zij exclusieve rondleidingen tijdens kijkdagen of taxeren de goederen die uw relaties hebben meegebracht.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Philomeen van ’t Hooft via 070-3658857 of p.vanhooft@venduehuis.com

Locatie huren