Onze taxateurs geven een waardevol oordeel. Taxaties voor veiling, verzekering, verdeling of successie; de taxateurs van het Venduehuis voeren alle voorkomende taxaties uit.

Voor een vrijblijvende opbrengst-indicatie bij veiling kunt u, op afspraak, dagelijks tussen
9.30 en 16.30 uur terecht aan de balie van het Venduehuis. Het Venduehuis onderschrijft de gedragscode van de Federatie TMV.

Goederen bescheiden waarde

Losse goederen van bescheiden waarde worden niet voor veiling aangenomen, ook niet voor de Vendue Next Door veilingen.

Aanvragen van informatie

Wilt u meer weten? Vul dan het aanvraagformulier in.

Voor een opbrengstindicatie aan de Nobelstraat kunt u een afspraak maken met een van onze experts. Het beoordelen van een klein aantal objecten op afspraak is kosteloos. Ook kunt u per e-mail foto’s sturen naar een van onze experts.

Voor mondelinge taxatie aan huis zijn de kosten € 100,- voor het eerste uur of een deel daarvan en € 50,- voor elk volgend half uur. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van € 0,50 per kilometer met een minimum van € 12,-.*

De kosten voor het officiële taxatierapport bedragen € 150,- voor het eerste uur of een deel daarvan en € 75,- voor elk volgend half uur. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van € 0,50 per kilometer met een minimum van € 12,-.*

* Deze bedragen zijn exclusief btw.

Wanneer u een belangrijk schilderij van Jan Sluijters of een fraai 18de eeuws opklapbuffet wilt verkopen, of u wilt een aankoopadvies, dan is het plezierig om direct in contact te kunnen treden met de desbetreffende expert. Ook andere zaken wilt u meteen aan de juiste medewerker kunnen voorleggen. Wij zijn u graag van dienst.