Wilde u altijd al eens kijkje nemen achter de schermen bij een veilinghuis? Het Venduehuis biedt aan individuele geïnteresseerden en aan groepen die mogelijkheid. Na een ontvangst in de “Aktekamer” waar u van een kopje koffie of thee kunt genieten, krijgt u een inleiding over de geschiedenis van het veilinghuis en worden u wetenswaardigheden verteld over de gang van zaken tijdens een veiling. Daarna kunt u tijdens de kijkdag uitgebreid rondkijken in de zalen waarbij wij stilstaan bij een aantal bijzondere objecten, schilderijen of meubelen.

Rondleidingen in het Venduehuis

Individuele geïnteresseerden en groepen

Rondleidingen voor individuele bezoekers worden gehouden op maandag of vrijdag in weken waarin kijkdagen voor veilingen zijn georganiseerd. Minimum aantal deelnemers: 10 personen. Voor groepen vanaf 15 tot 40 personen is het ook mogelijk op andere weekdagen een rondleiding aan te vragen.
 Rondleidingen duren gemiddeld 1,5 uur. De kosten bedragen € 9,50 per persoon.

Broodjesproeverij of Afternoon Tea

Een bezoek aan het Venduehuis kunt u uitbreiden met een Broodjesproeverij (lunch) of een Afternoon Tea. In samenwerking met ’t Hof van Eten zijn speciaal voor het Venduehuis lunch- en thee-arrangementen bedacht die niet alleen smakelijk maar ook prijstechnisch interessant zijn. De broodjes van deze zaak zijn al meerdere malen bekroond met de titel “Lekkerste broodje van Nederland”.

Net als het Venduehuis is ‘t Hof van Eten gevestigd in het historische Hofkwartier, op nog geen 5 minuten lopen van het veilinghuis. Neem eens een kijkje op http://www.hethofvaneten.nl om een indruk te krijgen van dit gezellige kleine restaurant.

Voor meer informatie of reservering kunt u zich rechtstreeks wenden tot Philomeen P.M. van ’t Hooft, telefoon 070-302 86 97 of e-mail p.vanthooft@venduehuis.com.