06-05-2019

In de Prinsestraat, waar de Nobelstraat een zijstraat van is, worden momenteel wegwerkzaamheden uitgevoerd. Daardoor is de verkeerssituatie rondom de Nobelstraat problematisch. De werkzaamheden worden stapsgewijs uitgevoerd en de situatie verschilt van week tot week.

Geen zware of grote goederen halen of brengen:
Komt u met de auto voor een afspraak en hebt u geen of weinig zware of grote goederen te vervoeren, dan adviseren wij u direct te rijden naar de Q-park garage aan de Torenstraat.

Op dit moment (30 april) is er een omleidingsroute vanaf het kruispunt Mauritskade – Prinsessewal (hoek Koninklijke Stallen). U kunt bij dit kruispunt met verkeerslichten niet linksaf slaan om via de Prinsessewal naar de Prinsestraat te rijden maar u gaat nu rechtdoor de Elandstraat in. Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten maakt u een scherpe bocht naar links, de Vondelstraat in. U volgt deze straat met een lange bocht naar rechts. De Vondelstraat gaat over in de Torenstraat. Aan uw rechterhand, direct naast een sushi-restaurant is de inrit naar de Q-park Torengarage. Vandaar bereikt u het Venduehuis in circa 3 minuten lopen.

Zware of grote goederen halen of brengen:
In de Torenstraat, aan uw linkerhand en schuin tegenover de inrit naar de Q-park garage is inrijden naar de Nobelstraat mogelijk. U slaat linksaf de Kleine Nobelstraat in naar de Nobelstraat, let daarbij op de trambaan.

In verband met werkzaamheden bij de AH-winkel aan de Torenstraat is de Kleine Nobelstraat regelmatig even afgesloten. U kunt via de andere ingang van de Nobelstraat (tegen de rijrichting in) naar het Venduehuis te rijden.