23-01-2018

Heeft u nog een mooi schilderij van Rudolf Bonnet of Willem Dooijewaard of een andere Indonesische schilder in uw bezit? Of een mooie blauw wit Chinese schotel of een bijzondere Art Nouveau vaas? Kom dan op vrijdag 16 februari naar het Stedelijk Museum in Den Bosch naar de taxatie- en innamedag speciaal voor Indische schilderkunst, Chinees porselein en Design.

Ons team van deskundigen, waaronder Frans Leidelmeijer, staat u graag te woord en kan u informeren over de waarde van uw kostbaarheden en over de mogelijkheid ze te veilen in één van onze speciale veilingen later dit jaar: de Indonesian Art Sale, de Designveiling en de Asian Art Sale.

U bent van harte welkom tussen 11.00–16.00 uur in het auditorium van het museum. U vindt het Stedelijk Museum Den Bosch aan De Mortel 4. Parkeren kunt u ‘om de hoek’ in parkeergarage Wolvenhoek.

Deelname aan de taxatie- en innamedag  voor Indische schilderkunst, Chinees porselein en Design is kosteloos en gaat op nummervolgorde. Per persoon kunt u maximaal 5 objecten laten bekijken.

Wilt u ook het museum bezoeken en de tentoonstelling Celebrating Ceramics 100 jaar Ettore Sottsass bekijken, dan betaalt u de gebruikelijke museum entree. Houders van een Museumkaart hebben gratis entree.