23-01-2019

Er zijn drie taxatie- en inbrengdagen gepland, ieder met hun eigen aandachtsgebied:

2 februari Museum MORE, Gorssel, 11:00 – 16:00 uur

8 februari Gallery Frans Leidelmeijer, Amsterdam, 10:00 – 16:00 uur (op afspraak)

22 maart Museum Volkenkunde, Leiden, 12:00 – 16:00 uur

13 april Westfries Museum Hoorn, 12:00 – 16:00 uur

 

 

2 februari Museum MORE,  Hoofdstraat 28  Gorssel.
Tijdens deze algemene taxatie- en innamedag kunt u, net als in de vorige jaren, veel soorten kunst en antiek laten taxeren: schilderijen, tekeningen, grafiek, Europees en Chinees porselein, glaswerk, Aziatica, zilver en juwelen, oude boeken en prenten. Nieuw is dat dit keer ook onze adviseur Frans Leidelmeijer aanwezig zal zijn voor de taxatie van Indonesische schilderkunst en art deco en art nouveau kunst.

8 februari Gallery Frans Leidelmeijer, Lijnbaansgracht 369-H Amsterdam (op afspraak).
Frans Leidelmeijer en Chris Vellinga taxeren uw Indische en Indonesische schilder- en tekenkunst, art nouveau en art deco. Voor deze taxatiedag verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken via f.leidelmeijer@venduehuis.com of c.vellinga@venduehuis.com

22 maart Museum Volkenkunde, Steenstraat 1 Leiden.
Deze taxatiemiddag is speciaal bestemd voor Indonesische en Aziatische kunst. Er zullen experts aanwezig zijn op het gebied van Indische en Indonesische schilder-, teken- en prentkunst, Balinese art deco beelden, Aziatisch porselein, Indonesische en Aziatische zilveren voorwerpen en sieraden, Indonesische tribale kunst, Boeddhistische en Hindoeïstische kunstobjecten. Eén van de experts is Frans Leidelmeijer die jarenlang verbonden was aan het tv-programma tussen Kunst & Kitsch.

In alle gevallen geldt dat u per persoon/per gezelschap maximaal 5 objecten kunt laten beoordelen.

De taxatie is kosteloos en vrijblijvend.

Bij taxatiedagen die in een museum worden gehouden betaalt u wel de gebruikelijke of een gereduceerde entreeprijs. Houders van een Museumkaart betalen geen entreekosten, soms geldt een toeslag vanwege een bijzondere tentoonstelling.