04-06-2018

Muzee Scheveningen presenteert een kleine tentoonstelling rond de bekende schilder Max Liebermann. Liebermann was dol op Den Haag en op Scheveningen in het bijzonder. Hij schilderde er strandtaferelen, nettenboetsters, wandelaars op de boulevard en spelende kinderen. ‘Max Liebermann op Scheveningen’, samengesteld door Willemien de Vlieger, is te zien in de centrale gang van het museum vanaf heden tot en met 22 juli 2018.

Op zaterdag 9 juni kunt u in Muzee Scheveningen uw eigen schilderijen, tekeningen en aquarellen laten taxeren. Taxateurs van het Venduehuis Den Haag zullen u graag vertellen wat uw kunstwerken waard zijn. Per persoon kunt u maximaal 5 schilderijen, tekeningen of aquarellen laten beoordelen. U kunt de kunstwerken ook aanbieden om te laten veilen.

De taxatie is gratis en vrijblijvend en op volgorde van binnenkomst. U bent op 9 juni tussen 12.00-16.00 uur welkom in Muzee Scheveningen aan de Neptunusstraat 90-92. Wij zijn benieuwd naar uw zee- en strandgezichten!

Nabij Muzee geldt vanaf 13.00 uur betaald parkeren. Het museum is per openbaar vervoer prima te bereiken met de tramlijnen 9 en 1 en de buslijnen 21, 22 en 23.
Kijk voor meer informatie op www.venduehuis.com en www.muzeescheveningen.nl