Vacature Front Office medewerker


Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Front Office Medewerker, met affiniteit voor de kunst- en antiekwereld. We bieden je een veelzijdige functie, bij het mooiste veilinghuis van Nederland!

 

Wie zoeken we

Je bent een enthousiaste Front Desk medewerker, die vaak het eerste contact is tussen het Venduehuis en zijn klanten. Je inventariseert hoe je klanten kan helpen en leidt hen door binnen de organisatie. Je bent zelfstandig, flexibel en werkt nauwkeurig, per mail of in persoonlijk / telefonisch contact met onze klanten. Je hebt een goed gevoel voor hospitality en klantvriendelijkheid maar bent scherp en bewaakt je eigen efficiëntie. Je hebt tenminste enige ervaring met financieel administratieve taken. Je bent gewend om te gaan met (nieuwe) software en ziet het als een uitdaging om processen te verbeteren. Onze open werkcultuur biedt je daartoe de ruimte. Je kunt een nette email sturen en een klant te woord staan in correct Nederlands en Engels. Kortom, je bent op en top een toegewijde Front Desk Medewerker.

 

Over het Venduehuis

Als oudste veilinghuis van Nederland organiseert het Venduehuis jaarlijks zo’n 40 kunst- en antiekveilingen. Dit varieert van generieke online veilingen (Next Door) tot specialistische (hamer)veilingen, van Oude tot Contemporaine Schilderkunst, Zilver en Juwelen, Toegepast Kunst, Aziatica tot aan Boeken. Bij het Venduehuis werken we met ruim 25 medewerkers, waaronder 12 eigen experts, naast een aantal externe medewerkers, van bijzondere experts tot logistieke dienstverleners.

 

Het Venduehuis valt nog steeds onder het Haagse Notariaat en ziet voor zichzelf een duidelijke functie als gecontroleerde marktplaats, waar objecten van waarde op transparante wijze worden geveild.

Wij zijn hierin hét toonaangevend veilinghuis voor Nederland en daarbuiten. Met een zeer gewaardeerde klantenkring, van particulieren, professionals, musea en andere culturele instellingen.

 

Wat verwachten wij van jou

Samengevat, het zelfstandig invullen van je functie als Front Office medewerker en het meedraaien in het Front Office team met 2 andere collega’s.

Wat meer specifiek:

- Klanten ontvangen bij de receptie en doorverwijzen naar de experts

- Beantwoorden vragen over uitbetaling klanten (inbreng / koop) of verzending

- Verwerken facturen, beheren debiteuren en andere lichte financieel administratieve
werkzaamheden

- Up-to-date houden van het klantenbestand (CRM)

- Aanleveren gegevens door analyse voor marketing afdeling / experts

- Minimaal MBO+ denkniveau

 

Wat kunnen wij jou bieden

Naast een bijzondere werkomgeving, bieden we een contract van een jaar met de intentie het dienstverband daarna om te zetten in een vaste aanstelling. De functie betreft 32 uur per week, waarvan het grootste deel van de werktijd op het Venduehuis wordt doorgebracht.

De functie wordt gewaardeerd o.b.v. 40 uur met een salaris tussen de € 2.500 en € 3.000 met goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Bij interesse

Heb je interesse om ons team te komen versterken met jouw kennis, netwerk, inzet en collegialiteit, dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je brief met motivatie en CV vóór 30 september naar hr@venduehuis.com

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jesse Verbeek (j.verbeek@venduehuis.com)

 

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Parttime uren: 32 per week

 

Salaris: €2.500,00 - €3.000,00 per maand